Mukana unelmaamme toteuttamassa

Villa Saimaanhelmen toteutuksessa on mukana iso joukko oman alansa huippuammattilaisia.                                
Kiitos kaikille kumppaneillemme!

Honkatalot

Arkkitehtisuunnittelu ja talotoimitus
0201 758 400
honkatalot(at)honkatalot.fi

Honkatalot on innovatiivinen perheyritys, jossa tietotaito puunjalostuksesta on kulkeutunut sukupolvelta toiselle jo yli sadan vuoden ajan, neljännessa polvessa. Pitkä kokemus alalta, jatkuva tuotekehitys ja tiukka laadunvalvonta varmistavat sekä talojen että koko toiminnan laadun. Honkataloille tärkeintä on toteuttaa asiakkaidemme toiveet asumisesta; joustavasti ja luotettavasti. Tavoitteena on aina 100% tyytyväinen asiakas.

www.honkatalot.fi

Kixit Oy

Mainostoimisto: graafinen ilme ja markkinointimateriaalit
040 583 7993
kunnon(at)kixit.fi

Mainostoimisto Kixit Oy on suunnitellut Villa Saimaanhelmen graafisen ilmeen ja on toteuttanut esimerkiksi nämä villasaimaanhelmi.fi -verkkosivut.

www.kixit.fi

HonkaPro

HonkaPro Oy tarjoaa rakennusteknisiä palveluita rakentajille, rakennuttajille ja kiinteistöjen omistajille.

Tarjoamme ammattitaitoisia palveluitamme koko rakennushankkeen ajalle. Alkaen rakennussuunnittelusta, rakennuttamisesta ja valvonnasta ja päätyen rakentamisen aikana laadun varmistamiseen sekä valmiin rakennuksen laadun tarkastamiseen.

www.honkapro.fi

Kirsi Valanti

Kirsi Valanti toimii Villa Saimaanhelmen sisustussuunnittelijana. Hänen työn lähtökohtana on yksinkertaisuus ja rauhallisuus.

www.valanti.fi

Itula Oy

020 7435 500
myynti(at)itula.fi

Itula Oy tarjoaa Suomen parhaan osaamisen ja energiatehokkaat ratkaisut sekä asumisen että liiketoiminnan lämpöolosuhteisiin. Olemme alamme edelläkävijä kehittämämme markkinoiden tehokkaimman kattolämmitys- ja jäähdytysjärjestelmän, ItuGrafin, myötä. Toimintamme lähtökohtana ovat ensiluokkaiset tuotteet ja järjestelmät sekä vahva asiantuntijuus ja edelläkävijyys, halu tehdä paremmin. Olemme asiakkaan tukena projektin kaikissa vaiheissa, hankesuunnittelusta alkaen.

www.itula.fi

Plaza Koti

Haluaisitko luoda kotiisi ajattoman sisustuksen, jossa saisivat pilkahdella myös trendit? Kaipaatko oikeasti uusia ideoita olohuoneeseen, keittiöön, makuuhuoneeseen, kylpyhuoneeseen ja pihalle? Toivoisitko, että oma persoonasi näkyisi enemmän kodissasi? Kolahtaako selkeä, skandinaavinen ja moderni tyyli?

Etsimme innoitusta ja vinkkejä juuri näihin aiheisiin jokaisessa Plaza Kodin numerossa. Ihanan inspiraation lisäksi esittelemme kauniita uutuuksia, joita yhdistää tyylikäs, hyvä muotoilu, koostamme ajankohtaisia designoppaita kiinnostaviin kaupunkikohteisiin sekä makustelemme ruokamaailman trendejä. Tervetuloa mukaan!

www.fokusmedia.fi

GL Keittiö

GL-Keittiö tarjoaa sisustuksellisia ratkaisuja kaikkiin kodin tarpeisiin. Saat meiltä keittiöt, kylpyhuoneet, kodinhoitohuoneet, saunat ja toimivat säilytysratkaisut. Ammattitaitoisen suunnittelupalvelumme avulla räätälöidään juuri Teidän kotiinne sopiva ratkaisu.

Käytämme keittiöiden ja muiden kalusteiden valmistamisessa alan parhaimpia ja tyylikkäimpiä toimittajia. Käytössämme on maamme kaikki johtavat keittiöovimallistot.  Keittiö valmistetaan Teille määrämittatilaustyönä.

Mittatilauskeittiön valmistavat Teille kotimaiset ja paikalliset puusepät vuosikymmenien laadukkaalla ammattitaidolla ja kokemuksella.

Maahantuomme myös tyylikästä italialaista Gatto keittiötä.

www.glkeittio.fi

Cozify

040 352 8898
info(at)cozify.fi

Cozify on kotimainen, langaton, tyylikäs ja helppokäyttöinen uusi kotiautomaatiotuote. Cozify Hub yhdistää usean eri laitevalmistajan langattomat laitteet yhdeksi kokonaisuudeksi. Musiikki ja valaistus toimivat upeasti yhdessä, luoden tilanteeseen sopivan tunnelman. Valaistus energisoi aamulla ja rauhoittaa illalla. Jos kotona havaitaan liikettä tai ovi avataan kun olet poissa, saat siitä heti viestin puhelimeen ja/tai sähköpostiin ja voit tarkistaa valvontakameran kautta onko kotona kaikki hyvin. Kameran kautta voit myös vilkaista meneekö lemmikillä mukavasti. Kaikkia laitteita ohjataan Cozifyn helppokäyttöisellä applikaatiolla.

www.cozify.fi

Philips Hue

Älykkäät ja energiatehokkaat ledivalot herättävät kotisi henkiin. Niiden valo valaisee kirkkaasti ja kauniisti niin arkiaskareita kuin ikimuistoisia hetkiäkin – ne tarjoavatkin kokonaisvaltaisen kokemuksen. Valot ovat myös käytännöllisiä. Niissä on himmennystoiminto, sekä usein myös värit. Niillä voit tehdä käytännössä mitä vain haluat. Ja joka kotiin löytyy sopiva muoto, koko ja malli.

http://www.philips.fi

Smeg

+358341092628
info(at)smeg.fi

MAAILMANLAAJUINEN BRÄNDI

Smeg on Italialainen kodinkoneiden valmistaja. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Guastallassa, lähellä Reggio Emiliaa maan pohjoisosassa. Smegillä on 17 tytäryhtiötä eri puolilla maailmaa (Iso-Britanniassa, Ranskassa, Belgiassa, Alankomaissa, Saksassa, Ruotsissa, Tanskassa, Espanjassa, Portugalissa, Venäjällä, Ukrainassa, Kazakstanissa, Etelä-Afrikassa, USA:ssa, Australiassa ja Mosambikissa),Sen lisäksi yhtiöllä on maakohtaiset konttorit Hong Kongissa ja Saudi Arabiassa, sekä laaja myyntiverkosto.

www.smeg.fi

Parla Parketti

020 791 9700
orgroup(at)or-group.fi

Tehtävänämme on aitojen materiaalien ja kestävän muotoilun myötä tarjoata esteettisiä elämyksiä, lämpöä ja luonnetta kodin jokaiseen tilaan. Tuotteisiin kuuluvat mm. parketit ja lattialaudat.

www.parla.fi

Kaluste Marsalkka

(015) 213 333
info(at)kalustemarsalkka.com

Kaluste Marsalkka on Mikkelin ydinkeskustassa sijaitseva huonekalu- ja sisustusliike. Laatu ja palvelu ovat meille tärkeitä. Valikoimaamme pyrimme ottamaan kestäviä ja pitkäikäisiä tuotteita. Arvostamme laadukasta työtä ja hyvää muotoilua. Verhoomotaustaisina tunnemme huonekalut pintaa syvemmältä ja osaamme auttaa sinua valitsemaan oikeanlaisen tuotteen sekä siihen sopivat ja kestävät materiaalit. Kestävät kalusteet ovat myös ekologinen valinta.

www.kalustemarsalkka.fi

Uunisepät

020-7910 300 (Vaihde)
uunisepat(at)uunisepat.fi

Suomen kauneimmat varaavat takat tulitikut käteen -periaatteella.

www.uunisepat.fi

Hovinikkarit

020 719 1700
info(at)hovinikkarit.fi

Suunnittelemme asiakkaan kanssa yhteistyössä sisustuksellisen kokonaisuuden. Asiakkaan toiveet ja tarpeet toteutamme valmiissa tuotteissa. Portaat muodostuvat erillisistä komponenteistä, joten on mahdollista yhdistää esim. sileä käsijohde kantikkaaseen tolppaan ja sorvattuihin pinnoihin. Tällöin saatte haluamanne yksilölliset HOVI-portaat.

Philips Ambilight TV

09 8862 5040

Täydellinen ympäristön valaistus

Philipsin Ambilight-tekniikka lisää televisioon uuden ulottuvuuden. Se heijastaa valoa television sivuilta takana olevalle seinälle ja luo vangitsevan tunnelman laajentamalla ruudun tapahtumat koko huoneeseen. Älykkään LED-valaistuksen ansiosta valokehä seuraa ruudun tapahtumia reaaliajassa. Ambilight vie sinut aina tapahtumien keskipisteeseen!

Lue lisää Ambilightesta: http://www.ambilightplayer.philips.com/player.php?lang=fi-fi

Philips

Philips on Villa Saimaanhelmen kumppani niin televisioiden kuin Philips Hue valaistuksen suhteen.

www.philips.fi

Gant Home

09 42451532
asiakaspalvelu(at)gant.com

Gant Home on upea yhteistyökumppanimme kodin sisustustekstiileissä. 

http://fi.gant.com

Versisure

010 217 9000
asiakaspalvelu(at)verisure.fi

Tarjoamme ammattimaisesti valvotun murto- ja palohälytysjärjestelmän, joka sisältää kamerailmaisimen, jonka avulla voi varmistaa hälytyksen aiheuttajan. Hälytyskeskus-päivystäjät valvovat jatkuvasti hälytysjärjestelmää. Tarvittaessa lähetämme paikalle vartijan tai välitämme tiedon hätäkeskukseen. Olemme selkeä markkinajohtaja Suomessa. Laatuun ja palveluun panostuksemme ansiosta asiakkaat kuuluvat alan tyytyväisimpiin.

www.verisure.fi

Tikkurila

010 860 8600
communications(at)tikkurila.com

Tikkurila on Villa Saimaanhelmen mahtava maalikumppani.

www.tikkurila.fi

Osmo Color

www.osmocolor.com

Villa Saimaanhelmen sisäseinät on käsitelty Osmo Colorin lumimatta vahalla. 

www.osmocolor.com

Laatta-Repe Ky

040 8270 408

Laatta-Repe Ky on laatoittanut kaikki Villa Saimaanhelmen laattapinat.
Loistava mikkeliläinen perheyritys, joka osaa asiansa ammattitaidolla!

Geberit

www.geberit.fi

Villa Saimaanhelmen wc painikkeet ovat Geberitin tuotantoa.

www.geberit.fi

Suutarinen

Villa Saimaanhelmen betonintoimittajana on ollut Suutarinen.

www.suutarinen.fi

Mainospuu

Mainospuu on toteuttanut saunatilan teippaukset.

www.mainospuu.fi

Auto-Kilta

Autokilta on Villa Saimaanhelmen upea yhteistyökumppani.

www.autokilta.fi

Juha Väisänen Ky

050 523 6449

Ammattitaitoinen timpuri, joka oli mukana koko talon toteutuksessa alusta loppuun. Lämpimästi suosittelemme Juhan ammattitaitoa ja osaamista. 

Suomen Lasitehdas

040 192 4001
myynti(at)lasitehdas.com

Kaikki Villa Saimaanhelmen terassilasit, ranskalaiset parvekkeet makuuhuoneessa ja saunan lasit ovat Suomen Lasitehtaan valmistamat. Heidän tavoitteena on tarjota kaikki lasituotteet parhaalla hinnalla.  Suosittelemme!

www.lasitehdas.com

Propatio

010 3210 330
www.propatio.fi, info(at)propatio.fi

Propatio on kumppanimme upean ulkoporealtaan suhteen! Mahtava valikoima ja loistava asiakaspalvelu on parasta mitä Suomessa voi saada!

Näpsä Laiturit

045 610 7138
www.napsalaiturit.com

Villa Saimaanhelmen tyylikäs laituri on Näpsälaitureiden loistavaa suomalaista laatua!